Footprints
  • Posted:
  • 29 iunie 2015
  • Comments:

    0

Asociaţia Tikvah Oradea a colaborat cu Organizaţia Naţiunilor Unite în New York si cu Institute of Education al Universitatii din Londra pentru versiunea în limba română, a DVD “Footprints”, planul de lecţie ataşat şi prezentarea Powerpoint aferentă. Acest DVD educaţional a fost creat pentru proiectul Footprints for Hope, o iniţiativă a “Holocaust and the United Nations Outreach Programme” menită să implice elevi începând cu vârsta de 13 ani în studierea Holocaustului. DVD-ul, aşa cum se menţionează mai sus, este însoţit de un plan de lecţie şi o prezentare Powerpoint.

DVD-ul , cu subtitrarea în limba română oferită de Asociaţia Tikvah, împreună cu elementele de suport pentru profesori, ne-au fost expediate pentru distribuire în şcoli. Acest DVD a fost prezentat în şcoli din numeroase ţări ale lumii şi sperăm ca şi profesorii din Oradea şi restul României să îl aprecieze.

Asociaţia Tikvah îşi exprimă recunoştinţa către Memorial Library din New York care a sponzorizat producerea versiunii în limba română a acestui material educaţional.

No Comments
Leave a Comment